ALGEMENE VOORWAARDEN

De klant dient klaar te staan op de afgesproken tijd.

U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden ( € 10 per tussen stop in de zelfde stad)

Taxi maximaal 4 personen met 2 harde koffers en 2 handbagage, indien meer dan 2 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen of bus. Voor een stationwagen staat een toeslag van € 10 En een personenbusje 5-8 personen een toeslag van € 25,-

 

Aansprakelijkheid:

Taxi Amsterdam-020 kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.

U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn.
Taxi Amsterdam-020 houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeerschaos, weersinvloeden, aanslagen etc.
U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Taxi Amsterdam-020 bemiddelt in de dienstverlening en brengt de uitvoering van de vervoerdienst onder bij geselecteerde taxibedrijven.

 

Terugkomst op Schiphol of andere luchthavens:

Indien u met een andere vlucht terugkeert op Schiphol dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.

Bij alleen ophalen van Schiphol of andere luchthavens, dient u bij ons maximaal 2 dagen voor de aankomstdatum bij ons te reserveren. Bij het ophalen van Schiphol of een andere luchthaven in Nederland of in het buitenland houden wij het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten en nemen wij ongeveer 10 minuten na landing op Schiphol of andere luchthavens contact met u op. Dus direct na landing uw telefoon aanzetten ERG BELANGRIJK! Bent uw na 10 tot 15 minuten niet bereikbaar kan het zijn dat uw langer op een taxi moet wachten.

 

Ophaalpunt op Schiphol Airport:

U dient na het ophalen van uw bagage 1 ste verdieping naar boven te gaan naar de Vertrekhallen/Departures de chauffeur zal telefonisch doorgeven bij welke deur hij precies staat te wachten op de u.

 

Wachttijd:
We gaan van een wachttijd van 1 uur uit na landing van het vliegtuig. Dit is in de prijs inbegrepen, daarbuiten wordt er € 25,00 euro per uur in rekening gebracht.

 

Betalingswijze:

Wij accepteren Pin extra kosten voor het pinnen € 2,50 Wij accepteren ook Creditcards zoals Visa, Mastercard en AMEX,  En u kunt natuurlijk ook contant betalen.

 

Privacy bescherming:

Taxi Amsterdam-020 houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal Taxi Amsterdam-020 uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorgdragen.

Annuleren:

Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang rit opdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.  

Scroll to Top