Zakelijk / Privévervoer

U heeft een bedrijf en u heeft vaak vervoer nodig? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Voor zakelijk vervoer in de regio Amsterdam en wijde omgeving leveren wij verschillende taxidiensten. Denk hierbij aan jubilea, directie en VIP vervoer en reizen naar verder gelegen internationale bestemmingen.

Wanneer u veel reist wilt u uw tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Of het nu gaat om telefonisch vergaderen, notulen doornemen, doorwerken op de laptop of even lekker ontspannen voordat u op uw volgende afspraak arriveert, het directievervoer van Taxi Amsterdam-020 sluit perfect aan op deze behoeften.

Comfortabel en veilig

Voor onze zakelijke diensten beschikken wij over luxe jonge E-Klasse Mercedessen zonder daklicht. Onze voertuigen zijn uitgevoerd met tal van luxe extra’s zoals geblindeerde ramen, een lederen interieur, airconditioning, navigatiesysteem en een multimediasysteem. Tevens is het mogelijk om uw laptop, tablet of mobiele telefoon in de auto op te laden zodat u ongestoord verder kunt werken. De taxi’s zijn schoon, schadevrij en worden nauwkeurig onderhouden zodat u altijd verzekerd bent van een veilige en ontspannen reis. U bereidt zich voor op uw afspraak terwijl wij u comfortabel naar uw reisdoel brengen.

Voor deze exclusieve taxidiensten hebben wij professionele, representatieve chauffeurs voor u klaar staan. Zij zijn geselecteerd op geschiktheid en beschikken over een ruime ervaring met zakelijke reizigers.

Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd, spreken vloeiend ABN en hanteren een correcte klantgerichte houding. Daarnaast beheersen zij ook de Engelse taal en meestal nog een derde vreemde taal (Duits, Spaans of Frans). Tevens kunnen zij optreden als privéchauffeur om u in uw eigen voertuig naar uw bestemming te rijden.

Gunstig uurtarief

Wij bieden u gunstige uurtarieven aan waardoor u zorgeloos kunt reizen en zich kunt bezighouden met uw belangrijke zaken.

Rijden op rekening 

Heeft u verschillende mensen in uw bedrijf op rekening wilt vervoeren en zorgeloos rijden, dan kunt u bij ons bestellen.

Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of en instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder af te rekenen. Taxi Amsterdam-020 verzorgt het vervoer voor een aantal groot bedrijven op maandelijks facturatie.

Taxi Amsterdam-020 verzorgt de meest uiteenlopende ritten, ook buiten Amsterdam. Zo regelen wij vaak het vervoer van en naar verschillende luchthavens en hotels maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op ons doen.

Schiphol Pick-Up

Wij ontvangen uw gasten en/of medewerkers op, met een bordje waarop de naam van de klant of de contactpersoon van de groep vermeld staat op Schiphol en begeleiden hen naar de afgesproken bestemming. 

A) Pick-Up Aankomsthal.

We kunnen ook uw ophaalservice regelen vanaf het vliegveld, wanneer u ons de benodigde informatie verstrekt zoals: naam van de passagier, zijn / haar mobiele nummer, vluchtnummer, aankomstdatum en aankomsttijd, wij regelen dat een chauffeur op u wacht of uw gasten in de aankomsthal op de luchthaven, met een naambordje in de hand. Wanneer de aankomsttijd afwijkt van de geplande aankomsttijd, zullen onze chauffeurs de pick-up automatisch aanpassen aan uw werkelijke aankomsttijd. Wat uw bestemming ook is, onze ervaren chauffeurs vinden hun weg er vlekkeloos en indien nodig met de hulp van hun geavanceerde gps-navigatiesystemen, waarmee onze hele vloot is uitgerust.

 

B) Meeting Point Schiphol Plaza. 

Als u of uw gasten op Schiphol aankomen, hebben ze vaak moeite om het Meeting Point te vinden. Het is moeilijk om je weg te vinden op zo’n groot en druk vliegveld. De beste manier om uw chauffeur te ontmoeten, (richttreinen) in de hoofdingang (Schiphol Plaza). Er is slechts één ontmoetingspunt op de luchthaven, want dit is de beste plaats waar onze chauffeur op u kan wachten met een naambordje in de hand. U kunt uw bestuurder dus rechtstreeks vinden op het ontmoetingspunt in het midden van Amsterdam Schiphol Plaza tegenover de Burger King en tussen de treinplatformingang 3/4 en 5/6. U kunt ook de zwarte richtingborden volgen met gele letters na het ontmoetingspunt.

C) Pick-Up Vertrekhal 2F.

Onze chauffeurs kunnen u ophalen bij het deur 2F in de vertrekhal.

 

Kwaliteit is onze normen wij streven naar 100% tevredenheid bij onze gasten. Ons onze vakbekwaam, servicegericht , meertalig en altijd correct gekleed. Met onze luxe auto’s kunnen wij u gemakkelijk in uw zakelijke vervoerswensen voorzien. Bij ons bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar en veilige taxi.

Taxi Amsterdam-020 vergemakkelijkt uw zakelijk vervoer op alle mogelijke manieren. En natuurlijk profiteert u ook van de optimale service die wij onze klanten bieden.

 

Goedkope Taxi Amsterdam
Scroll to Top